Főoldal Reptéri transzferek Dublin repülőtér, reptéri transzfer

Dublin repülőtér, reptéri transzfer

10606
Dublin látnivalók

Bejutás a reptérről a városba (távolság a központtól 10 km)

Dublinba a Ryanair repül közvetlen fapados járattal Budapestről és Pozsonyból.

Dublin reptéri transzfer

Busz:
A repülőtérről a következő járatokkal juthatunk el a város különböző pontjaira.

41-es busz (Dublin Bus): Dublin (repülőtér) – Lower Abbey Street (városközpont)
A buszok reggel 5:30 és este 23:30 között, hétvégén 9:00 és 23:30 között 20-30 percenként indulnak. A menetidő 45 perc, a jegy ára a központig 3,30 EUR. A buszjegy megvásárolható a sofőrtől.

Útvonal: Swords Manor – Swords Village – Dublin (repülőtér) – Omni Shopping Centre – Drumcondra Station (vasútállomás) – Lower Abbey Street (városközpont)

Aircoach: Dublin (repülőtér) – City Centre (városközpont)
A járat megáll az összes nagyobb hotelnél. Éjjel-nappal közlekedik, nappal 10-20 percenként, éjszaka 30 percenként. A menetidő 30-45 perc a központig, a jegy ára 7 EUR/út felnőtteknek, a retúrjegy 12 EUR. A gyerekjegy – 5-12 éves kor között – 2 EUR/út. A jegyek megvásárolhatók a buszon.

Útvonal: Dublin (repülőtér) – Drumcondra (vasútállomás) – O’Connell Street (Gresham Hotel) – Dublin városközpont

747-es busz (AirLink): Dublin (repülőtér) – Heuston Rail Station
A buszok reggel 5:45 és este 23:30 között 10-15 percenként közlekednek, vasárnap kicsit ritkábban, reggel 7:00 és 23:30 között, 15-20 percenként járnak. A menetidő kb. 45 perc, de a délutáni órákban akár 60 perc is lehet a forgalomtól függően. A jegy ára 7 EUR/út felnőtteknek, a gyerekjegy 3 EUR, a retúrjegy 12, illetve 5 EUR. A jegyek megvásárolhatók online az alábbi weboldalon:
Bus Aeroport Dublin

Buszjegy a repülőtérről a városba

Útvonal: Dublin (repülőtér) – Connolly Rail Station – O’Connell Street – Temple Bar – Heuston Rail Station

Vonat:
Közvetlen vonat összeköttetés nincs a városba, de a Dublin Bus járatai (747) közlekednek a Heuston, illetve a Connolly vasútállomásra.

Taxi:
Az út 25-30 EUR a város központjába, de hétvégén és ünnepnapokon, illetve este 8 óra és reggel 8 óra között magasabb díjakra kell számítani. A menetidő forgalomtól függően 20-40 perc.

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com