Főoldal Reptéri transzferek Manchester repülőtér, reptéri transzfer

Manchester repülőtér, reptéri transzfer

13698
Manchester látnivalók

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a központtól: 17 km)

Manchesterbe a Jet2 és a Ryanair repül közvetlen fapados járattal Budapestről, a Ryanair Pozsonyból, valamint az easyJet Bécsből.

Manchester repülőtéri transzfer

Villamos:
A Metrolink villamosok reggel 4:43 és este 23:10 között közlekednek a repülőtér és Manchester központja között (Victoria megálló), napközben 6-12 percenként. A menetidő kb. 60 perc, az egy útra érvényes jegy ára 4,60 font, az egész nap korlátlan számú utazásra használható jegy (a Metrolink hálózatán) 7,00 font. A hétköznapokon reggel 9:30 után (off-peak travelcard), hétvégén egész nap használható napijegy 4,80 font. A jegyeket még a felszállás előtt kell megvenni az automatákból, a villamoson nincs lehetőség jegyvásárlásra.

Busz:
A 43-as buszok egész nap közlekednek a repülőtér és Manchester központja között, napközben 10 percenként, éjszaka 30 percenként. A menetidő kb. 80 perc, az egy útra érvényes jegy ára 3,50 font, az egész nap korlátlan számú utazásra használható buszjegy (Dayrider) ára 4,80 font, amely a Stagecoach és a Magic Bus hálózatán érvényes.

Útvonal: Manchester (repülőtér) – Wythenshawe (buszállomás) – Benchill – Northenden – West Didsbury – Fallowfield – Rusholme – University of Manchester – Manchester, Piccadilly Gardens

A National Express buszai több mint ötven városba közlekednek a repülőtérről. A jegyek megvásárolhatók az 1-es és 2-es terminálokban.

Vonat:
A repülőtéri vasútállomásról egész nap eljuthatunk a manchesteri Piccadilly vasútállomásra. A járatok napközben 5-10 percenként indulnak, a menetidő 15-20 perc. Az egy útra szóló jegyek ára 4,00 fonttól kezdődik.

Természetesen Manchester mellett számos további város is elérhető a reptéri állomásról.

Taxi:
Az út kb. 30 font Manchester központjába. A menetidő 30-35 perc.

Hasznos cikk:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com